Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
Pork belly meat, boned, with rind26 oz
-
mustard1 ½ - 2 oz
-
salt divided, to taste7 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed2 oz
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots cut into half moons (½ in.)10 oz
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)5 oz
-
yellow bell pepper cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)14 oz
-
garlic cloves2
-
honey5 oz
-
1 ½ oz soy saucetamari sauce1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1458.6 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
6579.2 kJ /
1572.5 kcal
Tłuszcz
120.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Węglowodany
98.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Shrimp Scampi
40 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Chicken Estofado
30 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Philly Cheesesteak
50 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min