Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
lub 1 ½ oz soy sauce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 98.1 g
- Tłuszcz
- 120.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 39 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1458.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Spiced Apple Cider
25 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 Std. 25 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Heat-Treated Eggs
20 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Calzone Napoletano
1h 40min