Wersje kompatybilne
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hoisin Pulled Pork
- ½ oz olive oil
- 5 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 28 oz boneless pork shoulder, in one piece
- 1 ½ oz tomato purée (concentrated)
-
1
chicken stock cube, crumbled
lub 1 heaping tsp chicken stock paste - 20 oz water
- 7 ½ oz hoisin sauce, divided
- 1 ½ oz dark brown sugar
- 1 tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
Sesame Ginger Slaw
- 1 green onion, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 10 oz white cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz vegetable oil
- ½ oz sesame oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp grated ginger
- 1 heaping tsp soy sauce
To Serve
- 6 burger buns, brioche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2789 kJ / 666.6 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 36.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1123.2 mg
Alternatywne przepisy
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Pulled Pork
4h 5min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Hoisin Pork Bowl
45min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Marry Me Chicken
40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Turkey Taco Bowl
1h