Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
cauliflower cut into pieces (1½-2 in.)11 oz
-
yellow onions cut in halves3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh spinach leaves3 ½ oz
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
large eggs3
-
salt plus 2-3 pinches½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pizza dough, store-bought rectangular, pre-rolled19 ½ - 21 oz
-
fresh dill leaves only6 sprigs
-
red cabbage cut into pieces7 oz
-
green apple cored, with peel, cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
cucumber cut in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
vinegar2 tbsp
-
sugar2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
278 mg
Białko
12 g
Kalorie
1352 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Onion Skin Broth
1h 5min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
White Bean Salad
5min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min