Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Steamed Broccoli
25 min
Lemon Pasta
35 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Italian Salad Dressing
5 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.