Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 Scheiben
Składniki
-
Olivenöl etwas mehr zum Einfetten60 g
-
240 g weißer RundkornreisVollkornreis240 g
-
Datteln, entsteint100 g
-
Äpfel entkernt, geviertelt140 g
-
Backpulver1 TL
-
Natron1 TL
-
Flohsamenschalen1 EL
-
Salz½ TL
-
Walnusshälften80 g
-
Eier4
-
Wasser100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
269 mg
Białko
5 g
Kalorie
964 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 godz. 30 min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
Gerstenporridge
25 min
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Italienische Frittata
35 min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 min
Apfelmuffins (glutenfrei)
45 min
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
50 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min
Kürbisgulasch mit Huhn
40 min
Hausbrot (glutenfrei)
3 godz.