Urządzenia i Akcesoria
High Protein Brot (glutenfrei)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
20 Scheiben
Składniki
Am Vorabend
-
braune Linsen, getrocknet300 g
-
Kichererbsen, getrocknet100 g
-
Wasser
Zubereitung
-
Haferflocken100 g
-
Wasser320 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)80 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
179 mg
Białko
3 g
Kalorie
387 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Brioche (glutenfrei)
2 Std. 50 Min
Quinoa Taboulé
40 Min
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1 Std. 15 Min
Schoko-Proteinriegel mit Orange und Zimt
4 Std. 20 Min
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
30 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Würzige Käse-Cracker (glutenfrei)
50 Min
Paprika-Linsen-Hummus
25 Min
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Nurkorn-Brot
13 Std. 30 Min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 Min