High Protein Brot (glutenfrei)

High Protein Brot (glutenfrei)

4.1 105 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
20 Scheiben

Składniki

Am Vorabend
  • braune Linsen, getrocknet
    300 g
  • Kichererbsen, getrocknet
    100 g
  • Wasser
Zubereitung
  • Haferflocken
    100 g
  • Wasser
    320 g
  • Flohsamenschalen
    25 g
  • gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
    80 g
  • Salz
    1 TL
  • Backpulver
    1 TL
  • Apfelessig
    10 g
  • Olivenöl
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Sód 179 mg
Białko 3 g
Kalorie 387 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...