
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
6 gousses d'ail pelées et en grosses lamelles
-
50 g d'huile d'olive
-
200 g d'épinards frais
-
100 g de crème de soja "spécial cuisine"
-
1200 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
300 g de pâtes sèches, type spaghetti complets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
405 kcal /
1703 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mes pâtes à l'italienne
14 Przepisów
Francja
Francja