Spaghetti complets aux épinards et à l'ail

Spaghetti complets aux épinards et à l'ail

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 6 gousses d'ail pelées et en grosses lamelles
  • 50 g d'huile d'olive
  • 200 g d'épinards frais
  • 100 g de crème de soja "spécial cuisine"
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti complets

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 405 kcal / 1703 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...