Cabillaud mariné aux herbes et son bouillon

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 80 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
  • 1 brin de coriandre fraîche
  • 10 g de piment rouge
  • ½ branche de citronnelle fraîche
  • 4 brins de persil frais
  • 4 brins de menthe fraîche
  • 6 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre 5 baies
  • 6 filets de cabillaud
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 250 g de carottes en morceaux
  • 150 g de navet en morceaux
  • céleri en morceaux
  • 2 brins de coriandre
  • 2 de feuille de laurier déshydratée
  • 1 cube de bouillon de légumes (opcjonalnie)
  • 1500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 335 mg
Białko 42.8 g
Kalorie 1490.6 kJ / 356.3 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...