Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
celery leaves40 g
-
fennel fronds (see tip)40 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
celery stalk cut in pieces (4 cm)100 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
sea bream whole, gutted and cleaned (approx. 500 g each)3
-
water500 g
-
dried bay leaves2
-
potatoes cut in pieces (3 cm) (see variation)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
205.1 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Moussaka Wraps
50 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Seafood Marinade
5 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min