Urządzenia i Akcesoria
Vegan Oyster Mushroom Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
670 mg
Białko
6 g
Kalorie
663 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Soy Milk and Steamed Buns
1 godz. 30 min
Egg and Onion
25 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Tomato Soup with Burrata
35 min