Urządzenia i Akcesoria
Meatballs - Keftedes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
onions quartered140 g
-
floury potatoes peeled, cut in sixths700 g
-
medium eggs3
-
olive oil2 Tbsp
-
white vinegar1 Tbsp
-
fresh parsley leaves only25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried mint (opcjonalnie)1 tsp
-
breadcrumbs50 g
-
mince (pork, chicken or mixed meats)1000 g
-
frying oil (eg. Vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Brak ocen
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Potato Pancakes
45 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 godz. 20 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Pogača (bread)
3 godz.