Urządzenia i Akcesoria
Meat Skewers with Rice in Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portion
Składniki
-
white wine50 g
-
streaky bacon12 slices
-
onion cut in pieces (4 cm)300 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)130 g
-
garlic cloves2
-
pork neck, cut in pieces (4 cm)pork belly meat slices cut in pieces (4 cm)450 g
-
green and red peppers cut in pieces (4 cm)170 g
-
oil for frying
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
honey15 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l)2
-
water850 g
-
sweet smoked paprika1 heaped tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh parsley chopped
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1221.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 godz. 50 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Lamb Meatballs
45 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min