Urządzenia i Akcesoria
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
olive oil90 g
-
garlic cloves6
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)1200 g
-
red onions cut in wedges500 g
-
fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)1 - 2
-
stout beer200 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled2
-
star anise2 pieces
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pickled pearl onions drained10 - 12
-
carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)250 g
-
fresh parsley chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
942.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
2329 kJ /
556.7 kcal
Tłuszcz
51.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min