Urządzenia i Akcesoria
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portion
Składniki
Multi-level Cooking
-
olive oil15 - 20 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt adjust to taste, plus extra for seasoning½ - 1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
fresh button mushrooms quartered80 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
water700 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
smoked paprika1 tsp
-
potatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red peppers) cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
jasmine rice150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried spaghetti200 g
Red Pepper and Paprika Sauce
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
freshly squeezed orange juice25 g
-
unsalted butter diced75 g
-
smoked paprika½ tsp
-
egg yolks from medium eggs2
-
fine sea salt1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil3 tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1650.9 mg
Białko
51.8 g
Kalorie
6268 kJ /
1498 kcal
Tłuszcz
62.8 g
Błonnik
14.5 g
Tłuszcz nasycony
26.5 g
Węglowodany
184.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Egg and Onion
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min