Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
water290 g
-
wholemeal flour400 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
pork shoulder, boneless cut into 5 pieces800 g
-
stout e.g. Guinness®500 g
-
water150 g
-
honey70 - 80 g
-
smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
white miso paste2 Tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 Tbsp
-
red onion finely sliced80 g
-
coriander leaves for garnishing
-
tinned black beans (opcjonalnie) drained, for garnishing80 - 100 g
-
fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing1 - 2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
3020.7 kJ /
722 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Korean Fried Chicken Wings
3 godz. 10 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Neapolitan Pizza
4 godz. 35 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Linguine with Bacon and Prawns
35 min