Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean and Feta Dip
5 min
Tuna Tapenade
5 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Torta Caprese
55 min
Seafood Risotto
40 min
Prawn Saganaki
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min