Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 157 kJ / 38 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Amaretti
35 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Salmon tartare
25 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 dk