Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Tuna Tapenade
5 min
Amaretti
35 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min