Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Prawn Soup
45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sicilian Salad
30 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Tuna Tapenade
5 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min