Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Bavarois
6 godz.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min