Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Tapenade
5 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Detox Salad
10 min