Tuna Tapenade on Cucumber
TM6 TM5 TM31

Tuna Tapenade on Cucumber

4.5 (48 ocen)

Składniki

  • 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
  • 30 g lemon juice
  • 300 g tinned tuna in oil, drained
  • 20 g olive oil
  • 85 g mascarpone
  • 1 anchovy fillet
  • 2 garlic cloves
  • 40 g black olives, pitted
  • 15 g pickled capers, drained
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
  • 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
157 kJ / 38 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy