Urządzenia i Akcesoria
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
white wine100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
water plus extra for soaking1900 g
-
savoy cabbage1
-
fine sea salt3 tsp
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
onion quartered50 g
-
panko breadcrumbs40 g
-
pork mince400 g
-
medium egg1
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil20 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
diced, cooked ham100 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
whipping cream100 g
-
raisins (opcjonalnie)30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
basmati rice180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2390.8 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
3534.8 kJ /
844.8 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Vegetable Soup with Semolina Dumplings, BBQ Pulled Chicken with Bao & Baked Buns
1 godz. 15 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min