Urządzenia i Akcesoria
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Mushroom Duxelle
-
fresh portobello mushrooms quartered225 g
-
dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 15 minutes then drained and squeezed of excess water10 g
-
shallots halved50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic clove1
-
Madeira wine50 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Beef Wellingtons
-
unsalted butter diced (2 cm), then frozen for 1 hour200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
groundnut oil for searing and greasing
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3-4 cm thick)4
-
ground black pepper for seasoning
-
large eggs beaten2
Red Wine Jus
-
shallots halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves1 sprig
-
salted butter diced50 g
-
port100 g
-
red wine150 g
-
liquid beef stock hot100 g
-
balsamic vinegar20 g
-
dark brown sugar35 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
697.6 mg
Białko
80.3 g
Kalorie
6847.6 kJ /
1636.6 kcal
Tłuszcz
109.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Beurre Blanc
20 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Creamy French Dressing
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Peppercorn Sauce
30 min