Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies stems removed, halved4
-
dried bird's eye chillies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
uncooked, whole chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3317 kJ /
792 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Tandoori Marinade
10 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Chicken Stock Paste
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min