Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon and Herb Stuffing
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage leaves, to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice (approx. 30 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 70 g onions, quartered
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp sunflower seeds
- 100 g breadcrumbs
Spicy Cajun Rub
- 160 g coarse sea salt
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp garlic granules
- 1 ½ Tbsp dried thyme
- 1 ½ Tbsp dried oregano
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
Whole Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.5 kg)
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2214 kJ / 529 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
Alternatywne przepisy
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Steamed Rice
25 min
Layered Chicken Dinner
2h
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Layered Chicken Dinner
1h 45min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min