Beef in Stout
TM6 TM5 TM31

Beef in Stout

4.3 (316 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, quartered
  • 800 g feather steak, diced (3 cm)
    lub 800 g braising steak, diced (3 cm)
  • 30 g plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 20 g tomato purée
  • 415 g stout (e.g. Guinness®)
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves
  • 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1318.1 kJ / 315 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
21.6 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
4.1 g
Sód
462.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy