Beef in Stout

Beef in Stout

4.4 336 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • onions quartered
    200 g
  • feather steak diced (3 cm)
    800 g
    800 g braising steak, diced (3 cm)
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • tomato purée
    20 g
  • stout (e.g. Guinness®)
    415 g
  • fresh rosemary leaves
    3 sprigs
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 315 kcal / 1318.1 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 462.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...