Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2463 kJ / 593 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Sód
- 729 mg
Alternatywne przepisy
Prawn And Chicken Laksa
40 min.
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min.
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min.