Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Chopped Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Lamb and Marinade
-
vegetable oil30 g
-
red onion halved40 g
-
garlic clove1
-
natural yoghurt4 Tbsp
-
ground cumin½ Tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried fennel seeds½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lamb neck fillets (approx. 150 g each)4
Chopped Salad
-
preserved lemon halved, flesh removed1
-
olives pitted6
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
ground cumin½ tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 Tbsp
-
lemon juice15 g
-
fresh coriander large stalks removed10 g
-
fresh flat-leaf parsley large stalks removed10 g
-
celery stalk sliced (3-4 cm)1
-
fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)1
-
orange peeled, in segments1
-
tomato cut in eighths1
-
cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)1
Cooking
-
water for cooking1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
729 mg
Białko
33 g
Kalorie
2463 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
45 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Steak au Poivre
20 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min