Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2463 kJ / 593 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Sód
- 729 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower Rice
10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min