Urządzenia i Akcesoria
Petits chocolats croustillants de Noël
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
30 pièces
Składniki
-
200 g de chocolat pâtissier noir, en morceaux
-
200 g de chocolat pâtissier pralinoise, en morceaux
-
40 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Sód
15.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
292.1 kJ /
69.8 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche glacée tiramisu
8 godz. 25 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 godz.
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 godz. 30 min
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Chocolats de Pâques
15 min
Chocolats de Noël
1 godz.
Brioche feuilletée
5 godz.
Petits chocolats cœur framboise
1 godz.
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Brioche à la mie filante
3 godz. 30 min
Croustillants à la noisette
45 min