
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat pâtissier noir, en morceaux
- 200 g de chocolat pâtissier pralinoise, en morceaux
- 40 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 69.8 kcal / 292.1 kJ
- Białko
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Sód
- 15.5 mg