
Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta à la cerise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
400 g de lait entier
-
400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
100 g de sucre en poudre
-
1 c. à café d'extrait naturel de vanille
-
300 g de cerises coupées en deux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
347.8 kcal /
1450.2 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
83.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
16.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja