Pannacotta à la cerise

Pannacotta à la cerise

3.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g de lait entier
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 300 g de cerises coupées en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 347.8 kcal / 1450.2 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 27.2 g
Błonnik 83.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 16.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...