Pannacotta à la cerise
TM6 TM5 TM31

Pannacotta à la cerise

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g de lait entier
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 300 g de cerises, coupées en deux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1450.2 kJ / 347.8 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
27.2 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
83.5 g
Sód
16.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy