
Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert à la chicorée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
65 g de farine de blé (voir "Variante(s)")
-
500 g de lait (voir "Variante(s)")
-
2 œufs
-
20 - 30 g de chicorée liquide (1-2 c. à soupe)
-
2 c. à soupe d'extrait de vanille liquide
-
40 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
144 kcal /
605.2 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
18.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
85.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja