Urządzenia i Akcesoria
Gâteau renversé aux prunes et caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
300 g de sucre en poudre
-
4 œufs
-
10 g de sucre vanillé
-
50 g d'eau
-
15 prunes coupées en deux
-
120 g de farine de blé
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
88.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1124 kJ /
266.5 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis aux pommes et amandes
1 godz.
Flaugnarde aux poires
50 min
Gâteau aux poires et noisettes
1 godz. 35 min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Cuajada aux abricots
50 min
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55 min
Crumble aux prunes
40 min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 min