Gâteau renversé aux prunes et caramel
TM6 TM5 TM31

Gâteau renversé aux prunes et caramel

3.6 (19 ocen)

Składniki

  • beurre, pour le moule
  • 300 g de sucre en poudre
  • 4 œufs
  • 10 g de sucre vanillé
  • 50 g d'eau
  • 15 prunes, coupées en deux
  • 120 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1124 kJ / 266.5 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
50.4 g
Tłuszcz
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.9 g
Sód
88.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy