Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs à température ambiante
- 1 pincée de sel
- 70 g de chocolat noir, fondu
-
bonbons, pour la décoration
lub œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 372.8 kJ / 89.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 24.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Sablés viennois
45 min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Entremets chocolat-cacahuète
12 godz.
Fraisier
15 godz.
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3 Std. 40 Min
Cocktail Bellini
5min
Paris-Brest
3h
Merveilleux
3h
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Macarons à la vanille
3h