Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs à température ambiante
- 1 pincée de sel
- 70 g de chocolat noir, fondu
-
bonbons, pour la décoration
lub œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 372.8 kJ / 89.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 24.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre à la framboise
5 Min
L'histoire Vorwerk
5 Min
Galette des rois noix de pécan et sirop d'érable
2h 45min
Galette des rois façon tartiflette
1 Std. 30 Min
Guimauves en pain d'épices
6h
Meringues fondantes chocolat-amande
2 Std. 30 Min
Religieuse au café
4 godz. 40 min
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45min
Chocolats de Noël
1 Std.
Chouquettes du goûter
35 Min
Eclairs à la pistache
4h 30min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min