![Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6EB60E8A-873E-4BCC-BFB1-D2AFD42B3F6D/Derivates/447c63a0-238a-4679-a95d-aa3eb6187281.jpg)
Wersje kompatybilne
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Flavored Bread Crumbs
-
2
oz bread roll
lub 2 oz white bread - 1 garlic clove
-
5
sprigs fresh cilantro
lub 5 sprigs fresh parsley
Three Courses
- 9 oz carrots, cut into pieces (1 in.), divided
- 9 oz zucchini, cut into pieces (1 in.), divided
- 3 ½ oz leek, white part only, sliced, divided
-
18
oz boneless, skinless chicken breasts, cut into strips (4 in. x ¾ in.)
lub 18 oz turkey breasts, skinless, cut into strips (4 in. x ¾ in.) - 2 tsp salt, divided
- 1 pinch ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme (opcjonalnie)
-
1
apple, cut into eighths
lub 1 pear, cut into eighths -
1
tbsp sugar
lub 1 tbsp honey - ½ tsp ground cinnamon
- 1 lemon, grated zest only
- 5 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 dried bay leaf
- 23 oz water
- 4 oz long-grain rice
Béchamel Sauce
- 9 oz milk
- 1 oz all-purpose flour
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 4658 kJ / 1114 kcal
- Białko
- 87 g
- Węglowodany
- 117 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 11.9 g
Alternatywne przepisy
Apple Cake
1 godz.
Chocolate Ice Cream
12h
Rustic Bread
2 Std.
Vegetable Soup
35 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Boiled Eggs
20 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Berry Dream
10 Min