Urządzenia i Akcesoria
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Flavored Bread Crumbs
-
2 oz white breadbread roll2 oz
-
garlic clove1
-
5 sprigs fresh parsleyfresh cilantro5 sprigs
Three Courses
-
carrots cut into pieces (1 in.), divided9 oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.), divided9 oz
-
leek white part only, sliced, divided3 ½ oz
-
18 oz turkey breasts, skinless, cut into strips (4 in. x ¾ in.)chicken breasts, skinless, boneless cut into strips (4 in. x ¾ in.)18 oz
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme (opcjonalnie)2 sprigs
-
1 pear, cut into eighthsapple cut into eighths1
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
lemon grated zest only1
-
yellow onions halved5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried bay leaf1
-
water23 oz
-
long-grain rice4 oz
Béchamel Sauce
-
milk9 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
87 g
Kalorie
4658 kJ /
1114 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
11.9 g
Węglowodany
117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chopped Vegetable Salad
10 min
Fruit Juice
10 min