
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
lub 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 709 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom Risotto
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetable Stock Paste
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Tomato Basil Soup
40min
Leek and Potato Soup
40min
Spanish Rice
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min