
Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions halved3 oz
-
leek cut into pieces4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed22 oz
-
water36 oz
-
vegetable stock cubes2
-
salt1 tsp
-
pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta4 ½ oz
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
275.7 kcal /
1153.4 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
30.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
709 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetable Soup
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Ratatouille
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Mushroom Risotto
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tomato Basil Soup
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min