Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tbsp ground sweet paprika
- 24 - 32 oz filet mignon, cut into strips (approx. ½ in. x 2 in.)
- 2 tbsp tomato paste
- 8 oz fresh white button mushrooms, quartered
- 8 oz water
-
1
heaping tsp beef stock paste
lub 1 beef stock cube - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper (opcjonalnie)
- 2 tbsp Dijon mustard
- 2 tbsp corn starch
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 3 ½ oz sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1783 kJ / 447 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
40min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Marsala
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min