Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tbsp ground sweet paprika
- 24 - 32 oz filet mignon, cut into strips (approx. ½ in. x 2 in.)
- 2 tbsp tomato paste
- 8 oz fresh white button mushrooms, quartered
- 8 oz water
-
1
heaping tsp beef stock paste
lub 1 beef stock cube - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper (opcjonalnie)
- 2 tbsp Dijon mustard
- 2 tbsp corn starch
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 3 ½ oz sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1783 kJ / 447 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Marsala
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Meat and Rice Casserole
1sa 15 dk