Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tbsp ground sweet paprika
- 24 - 32 oz filet mignon, cut into strips (approx. ½ in. x 2 in.)
- 2 tbsp tomato paste
- 8 oz fresh white button mushrooms, quartered
- 8 oz water
-
1
heaping tsp beef stock paste
lub 1 beef stock cube - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper (opcjonalnie)
- 2 tbsp Dijon mustard
- 2 tbsp corn starch
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 3 ½ oz sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1783 kJ / 447 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Greek Style Pork Stew
50min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Chicken Marsala
40 Min