![Vegetable Soup Vegetable Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6D12912-ACC7-4B2A-BBE6-918927CFE9EB/Derivates/8499AB12-BCCE-455D-AA37-698ADB1AD8C0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz tomatoes, halved
- 3 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces
- 2 sprigs fresh parsley
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
- 21 oz water, to taste
-
½
oz unsalted butter
lub ½ oz olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Stuffed Vegetables
1hod. 20min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Apple Cake
1 Std.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Lentil Moussaka
2h 20min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Fruit Smoothie
5 Min