Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Apple Sauce
20 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Spanish Rice
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower Gratin
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Mashed Potatoes
50 min