Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Minestrone
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Whisked Egg Whites
5 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Spanish Rice
30 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Cauliflower Gratin
55 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min