Vegetable Soup

Vegetable Soup

4.6 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • potatoes cut into pieces
    10 ½ oz
  • tomatoes halved
    3 ½ oz
  • yellow onions halved
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces
    14 oz
  • fresh parsley
    2 sprigs
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • water to taste
    21 oz
  • unsalted butter
    ½ oz
    ½ oz olive oil

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 88 kcal / 367 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...