
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
unsalted butter½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
88 kcal /
367 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Apple Sauce
20 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mashed Potatoes
50 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min