Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cubed2 oz
-
whole milk3 oz
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground beef crumbled16 oz
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil to grease
Tomato Sauce
-
garlic clove1
-
yellow onions halved2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
canned crushed tomatoes30 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1456.3 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
2131.7 kJ /
509.5 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy Tomato Soup
30 min
Turkey Chili
45 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Mashed Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Steamed Rice
25 min
Vegetable Soup
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Noodle Soup
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Spanish Rice
30 min
Chicken Marsala
40 min