Urządzenia i Akcesoria
Quick Thai Chicken Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
oil1 oz
-
Thai red curry paste3 ½ oz
-
coconut milk14 oz
-
water5 oz
-
waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces16 - 17 oz
-
carrots cut into bite-size pieces4 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1½ in.)24 oz
-
frozen peas6 oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49 g
Kalorie
2539 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Mashed Potatoes
50 min