Porridge con pomodorini e basilico

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di fiocchi di avena senza glutine
    150 g
  • di acqua
    600 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di burro
    10 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • mozzarelline ciliegine (75 g circa)
    4 - 5
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate spezzettate
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 223.2 kcal / 934 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 122 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...