Urządzenia i Akcesoria
Proteinowe kulki chałwowe i orzechowe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
40 sztuk
Składniki
Proteinowe kulki chałwowe
-
20 g wiórków kokosowych
-
150 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
80 g miodu płynnego
-
60 g białka w proszku smakowego, np. waniliowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej2 łyżki groszków czekoladowych
-
250 g pasty tahini (patrz wskazówka)
Proteinowe kulki orzechowe
-
150 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
80 g miodu płynnego
-
60 g białka w proszku smakowego, np. czekoladowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżki gorzkiej czekolady, grubo posiekanej2 łyżki groszków czekoladowych
-
250 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
16.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
560.7 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PO TRENINGU
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Mini pączki twarogowe
30 min
Krem pistacjowy
40 min
Granola kokosowo-migdałowa
45 min
Energetyczny koktajl z wielu nasion
5 min
Bezglutenowy chlebek z daktylami i jabłkami
1 godz. 30 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min
Ciasteczka owsiane z żurawiną i pestkami dyni
50 min
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min