Urządzenia i Akcesoria
Pikantne pieczone orzechy nerkowca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porcji
Składniki
-
1 białko
-
2 łyżki cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
4 łyżeczki curry, mielonego
-
2 łyżeczki soli
-
½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
-
¼ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego3 - 4 krople sosu Tabasco®
-
400 g orzechów nerkowca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
594.4 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1218.8 kJ /
291.3 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kulki migdałowo-wiśniowe
4 godz.
Placki ze spiralizowanych batatów (TM5)
55 min
Kanapki z sałatką z wędzonym łososiem
20 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 min
Zapiekane nachos z czterema dipami
40 min
Quesadille z chorizo i guacamole
25 min
Grissini na trzy sposoby
1 godz. 40 min
Przyprawa za'atar
5 min
Kąski marchewkowo-ziemniaczane (TM6, TM7)
30 min
Sos ranczerski
2 godz. 15 min
Tantanmen Ramen
45 min
Wrapy à la pizza z tuńczykiem i pieczarkami
1 godz. 15 min