Urządzenia i Akcesoria
Pikantne pieczone orzechy nerkowca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porcji
Składniki
-
1 białko
-
2 łyżki cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
4 łyżeczki curry, mielonego
-
2 łyżeczki soli
-
½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
-
¼ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego3 - 4 krople sosu Tabasco®
-
400 g orzechów nerkowca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
594.4 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1218.8 kJ /
291.3 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magdalenki z herbatą matcha
45 min
Koreańskie tosty (TM7, TM6, TM5)
35 min
Smażone rozetki
1 godz.
Placki ze spiralizowanych batatów (TM6, TM7)
55 min
Pełnoziarniste wytrawne krakersy
3 godz.
Pikle z krojonej cebuli (TM6, TM7)
48 godz. 45 min
Gofry w stylu tostów francuskich z owocami jagodowymi
30 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Kanapki z pastą z tofu
5 min
Gyros z kurczaka z sosem tzatziki
30 min
Kalafior tikka masala
30 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min