Urządzenia i Akcesoria
Marillenmarmelade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Wasser500 g
-
Marillen1000 g
-
Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)1 Packung
-
Zitronensaft40 g
-
20 g RumMarillenschnaps20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
4685 kJ /
1118 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
268 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Marillennektar
2 Std.
Ribiselgelee
55 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenröster
30 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.