Urządzenia i Akcesoria
Marillenmarmelade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Wasser500 g
-
Marillen1000 g
-
Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)1 Packung
-
Zitronensaft40 g
-
20 g RumMarillenschnaps20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
4685 kJ /
1118 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
268 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenröster
30 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Marillennektar
2 godz.
Ribiselgelee
55 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Preiselbeerkonfitüre
20 min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min