Urządzenia i Akcesoria
Liptauer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Zwiebeln halbiert40 g
-
Essiggurkerl halbiert30 g
-
rote Paprikaschote in Stücken, etwas mehr zum Garnieren70 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Sauerrahm30 g
-
Paprikapulver, edelsüß3 TL
-
Paprikapulver, rosenscharf1 Msp.
-
Kümmel, gemahlen1 Prise
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
scharfer Senf1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1038 mg
Białko
10 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Österreich serviert 2022
10 Przepisów
Austria
Austria
Heurigenjause
21 Przepisów
Austria
Austria
Mit Liebe selbst gemacht!
41 Przepisów
Austria
Austria
So geniesst Österreich
64 Przepisy
Niemcy
Niemcy
So genießt Österreich
64 Przepisy
Austria
Austria
Thermomix. Wie nie zuvor.
218 Przepisów
Austria
Austria
Zum Erlebniskochen
23 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Letscho
40 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Krautfleckerl
40 min
Wurstaufstrich
10 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Erdäpfelkas
5 min
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Kürbiskernaufstrich
5 min