Urządzenia i Akcesoria
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portion
Składniki
-
smoked paprika2 tbsp
-
chili flakes, dried½ tsp
-
dried tarragon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
sugar1 tsp
-
pork loin (see Tip)35 oz
-
potatoes (i.e. Idaho), peeled, cubed (1 in.)32 oz
-
5 oz watervegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cubed2 oz
-
fresh ground black pepper to taste
-
salt to taste1 tsp
-
arugula leaves to serve3 oz
-
cherry tomato halved, to serve20 - 25
-
balsamic vinegar to drizzle
-
fresh parsley, leaves only chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cheesy Beer Sauce
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Marry Me Chicken
40 min