Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
lub 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 35 oz water, to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Scampi
40min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min