Urządzenia i Akcesoria
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 godz. 10 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Three Egg French Omelet
30 min