Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Loin (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
boneless pork loin (approx. 48 oz)1
-
bacon8 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
white wine12 oz
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
dried bay leaves3
-
fresh rosemary3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
white pepper2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
933 mg
Białko
48 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Cobb Salad
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min