Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 933 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min