Urządzenia i Akcesoria
Baja-Style Fish Tacos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
Slaw
-
jalapeño chili stem removed1
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
cabbage cored, cut into wedges12 oz
-
mayonnaise2 oz
-
lime juice1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Fish
-
panko4 oz
-
cornstarch3 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
mayonnaise2 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)24 oz
-
12 flour tortillas, warmed (see Tip)corn tortillas warmed (see Tip)12
-
Mexican crema (see Variation)
-
limes cut into wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
449.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1154.8 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.