Urządzenia i Akcesoria
Baja-Style Fish Tacos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
Slaw
-
jalapeño chili stem removed1
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
cabbage cored, cut into wedges12 oz
-
mayonnaise2 oz
-
lime juice1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Fish
-
panko4 oz
-
cornstarch3 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
mayonnaise2 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)24 oz
-
12 flour tortillas, warmed (see Tip)corn tortillas warmed (see Tip)12
-
Mexican crema (see Variation)
-
limes cut into wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
449.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1154.8 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Philly Cheesesteak
50 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.