Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
lub 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Białko
- 38.9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 94.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 53.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 796.7 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Steak au Poivre
20 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20 min
Meat Sauce
1h 45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Fish and Chips
30 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min