Urządzenia i Akcesoria
Jersey Beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves divided15
-
yellow mustard2 tbsp
-
Worcestershire sauce divided2 ½ oz
-
ground black pepper divided1 ½ tsp
-
sirloin steaks (16 oz each and 2½ thick)2
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces12 oz
-
Madeira wine (see Variation)1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
4 slices sourdough, sliced and toastedwhite bread sliced and toasted4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.7 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
4627.6 kJ /
1106 kcal
Tłuszcz
94.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
53.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Philly Cheesesteak
50 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min