Urządzenia i Akcesoria
Jersey Beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves divided15
-
yellow mustard2 tbsp
-
Worcestershire sauce divided2 ½ oz
-
ground black pepper divided1 ½ tsp
-
sirloin steaks (16 oz each and 2½ thick)2
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces12 oz
-
Madeira wine (see Variation)1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
4 slices sourdough, sliced and toastedwhite bread sliced and toasted4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.7 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
4627.6 kJ /
1106 kcal
Tłuszcz
94.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
53.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Steak au Poivre
20 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min