Urządzenia i Akcesoria
Jersey Beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves divided15
-
yellow mustard2 tbsp
-
Worcestershire sauce divided2 ½ oz
-
ground black pepper divided1 ½ tsp
-
sirloin steaks (16 oz each and 2½ thick)2
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces12 oz
-
Madeira wine (see Variation)1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
4 slices sourdough, sliced and toastedwhite bread sliced and toasted4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.7 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
4627.6 kJ /
1106 kcal
Tłuszcz
94.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
53.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Beef Stroganoff
40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Florentine Meatballs and Linguine
Brak ocen
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.