Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided21 oz
-
salt divided½ tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinches
-
onion quartered5 oz
-
ripe tomatoes in pieces7 oz
-
1 fresh jalapeño pepper, deseeded, slicedcanned jalapeño pepper1
-
red bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
green bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
canned black beans drained, divided9 oz
-
tomato paste1 oz
-
water3 ½ oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
corn tortillas warmed6 - 12
-
fresh cilantro leaves4 tbsp
-
sour cream3 ½ oz
-
avocados2
-
lime in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
423 mg
Białko
24.6 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chorizo Dip
25 min
Pulled Pork
4 godz. 5 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Tinga de Pollo
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min