Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad and Pork Filet
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
pickled capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain rice9 oz
-
zucchini cut in small cubes14 oz
-
carrots cut in small cubes10 ½ oz
-
red bell pepper cut in small cubes1
-
yellow bell pepper cut in small cubes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3443 kJ /
822 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min