Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2771.6 mg
Białko
51.7 g
Kalorie
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Ninguna valoración
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Orzo
40min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Pesto Pasta Salad
30min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Creamy Butter Chicken
1h