Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz fresh salmon fillet
- 1 ½ tsp salt, divided
- 3 - 5 pinch ground black pepper, plus ¼ tsp
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 6 oz leeks, halved lengthways, sliced ( ¼ in.)
- 7 oz zucchini, sliced (1½ in.)
- 2 oz water
- 5 oz green peas (fresh or frozen)
- 6 oz mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2614.4 kJ / 624.9 kcal
- Białko
- 51.7 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2771.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Enchiladas
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Carnitas
50 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Baja-Style Fish Tacos
30 min