Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2771.6 mg
Białko
51.7 g
Kalorie
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Fish and Zucchini
35 min