Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2771.6 mg
Białko
51.7 g
Kalorie
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Jersey Beef
30 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Waldorf Salad
15 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Fish and Zucchini
35 min