Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Salmon with Almond Crust
-
fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
1 oz walnutsblanched almonds1 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
fresh parsley2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)9 oz
-
water53 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)10 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
fresh parsley chopped1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.5 g
Kalorie
2646.8 kJ /
632.5 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min