Urządzenia i Akcesoria
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna Pasta
30 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.