Urządzenia i Akcesoria
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 godz. 30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min