Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Aromatic Granola
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
whole mixed nuts (e.g. almonds, walnuts, hazelnuts)200 g
-
stale bread diced (approx. 1 cm)300 g
-
mixed seeds (e.g. pumpkin seeds, sunflower seeds, sesame seeds)100 g
-
curry powder (hot)1 tsp
-
balsamic vinegar40 g
-
honey30 g
Vegetable and Nettle Cream Soup
-
leeks150 g
-
onions200 g
-
green asparagus150 g
-
courgettes600 g
-
fresh root ginger thinly sliced15 g
-
water600 g
-
salt or to taste1 ½ - 2 tsp
-
whole allspice berries1 tsp
-
olive oil30 g
-
nettles50 g
-
fresh mixed herbs to taste, cut in pieces
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676 mg
Białko
22 g
Kalorie
2659 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min